Mit tudunk ajánlani ?

Elsősorban IPARI méretekben tudunk megoldást nyújtani, a penészes felületek kezelésére. Mivel nincs két egyforma körülmény, csak általánosságban tudom ismertetni az ajánlatot.

Ha lehetséges, a fertőzött felülethez a hozzáférés, akkor minden esetben, "nedves" módszerrel megtisztítjuk. (Ennek mikéntje az adott körülményre testre szabott !). Ennek az eredményességéről láthatta a fotókat

A tisztításra alkalmazott folyadék megöli a penészt, és fellazítja a felületről, így hatékony az eltávolítás. Ha a pigment nem került a festékréteg alá, és az eredeti festék színe fehér volt, akkor (a fotókon láthatóan), nem szükséges az ismételt festés!

Ezután TARTÓS hatású, szerrel kezeljük a felületet. Ennek mikéntje, szintén az adott körülményekre, testre szabott. Természetesen az alkalmazott szer valamennyi engedéllyel rendelkezik (OKI, OÉTI, OMÜI). A hatóanyag "mérsékelten veszélyes, gyakorlatilag nem mérgező". Ha a csatornahálózatba kerül, algásodást gátló hatása miatt, nem okoz problémát. Gyakorlatilag minden, élelmiszerrel közvetlenül nem érintkező felületen felhasználható. A hatóanyag behatol a felületbe, és vegyileg kötődik hozzá, hatását ott is kifejti. Kioldódása minimális. Ezért a kezelt felülethez, száradás után, akár gyerekek is hozzáérhetnek. A hatóanyag nem "szagmentes", de szellőztetés után néhány órával nem lehet érezni semmit. Ezért már másnap meg lehet kezdeni a munkát, a kezelt helyiségben.

A felhasznált hatóanyag, mellesleg, olyan adalékot is tartalmaz, amely a fa kártevőit is távol tartja !

Ha szükségessé válik a tisztasági festés, megfelelően nagy felület esetében, szintén vállalni tudjuk. Ebben az esetben szintén TARTÓS hatású, penészgátló festéket alkalmazunk. A hatékonyság / ár viszonyban legmegfelelőbbet.

Az elvégzett munkát, minden esetben okl. mikrobiológus, építésügyi-penészszakértő minősíti ! Ezért azok, akik rendelkeznek ISO 9001, vagy ISO 9002 minősítéssel, beszállítói listájukra felvehetik az ajánlatunkat !

Az eredményességről, konkrétan

Nézzük a két szélsőséges körülményt. Könnyen, és nehezen hozzáférhető esetet.

Élelmiszerüzemben, a fotókon látható, jól hozzáférhető helyen, a kezelés eredményeképpen, az élelmiszerekben szokásosan található, még megengedett érték 1/3-részére csökkent le a penész szám !!!

Irodaházban, rendkívül nehezen hozzáférhető, álmennyezeti részben, ahol a penész koncentráció, az egészségügyileg kívánatos értéknek közel négyszerese volt, az udvar levegőjében található érték 2/3-ára csökkent !!!

 

Egyéb felület tisztítás, amit vállalni tudunk

Minden esetben próba tisztítást végzünk, a munka elvállalása előtt. Ezért, ha olyan problémája van, amit itt nem lát felsorolva, akkor is érdemes a megrendelésre kattintania, mert lehet, hogy a környezet barát vegyszereinkkel tudunk segiteni Önnek, egyéb esetekben is...

Más, profi kivitelezők ajánlatai

A következőkben is tudunk segíteni. Ha valamelyik konkrétan érdekli, akkor kattintson a megrendelésre, és írjon. Érdeklődését továbbítjuk, és a kivitelező, a lehető leghamarabb felhívja Önt időpont egyeztetésre !